Apartment for rent, 1+KK - Studio, 32m2

Prostřední, Praha 4 - Michle

16 000 CZK / month
Make Enquiry
Zařízená garsoniera k pronájmu v 1. patře malého činžovního domu, ve kterém jsou pouze 3 byty v ulici Prostřední v Praze 4 – Michli. Byt je k dispozici ihned a je určen pro 1 osobu. Díky dostatku denního světla byt působí vzdušně a prosvětleně. Byt je k dispozici ihned.

Hlavním vchodem do budovy vejdeme schodištěm do mezaninu. Garsoniéra ve tvaru L má obytnou plochu 32 m². Z chodby domu vstoupíme plně vybavené kuchyně, která navazuje na obývací pokoj. Prostor na spaní je oddělený policovým dílem. Byt je příjemně osvětlen okny ze 2 stran s orientací na východ a jih, obě směřující do tiché ulice.
Z kuchyně lze vstoupit do zrekonstruované, zcela nové koupelny s velkým sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a pračkou. Koupelnu lze uzsavřít posuvnými dveřmi.

Nájemné činí 16 000,-Kč/měs. a zúčtovatelné měs. zálohy na služby jsou 5 000,-Kč/měs., včetně záloh na elektřinu a topení.

50 metrů od domu je autobusová zastávka odkud jezdí několik autobusů v častých intervalech na metro Kačerov a Budějovická. Nejbližší okolí domu nabízí řadu sportovních příležitostí, ať už ve sportovním centru Brumlovka nebo na blízkých squashových či tenisových kurtech, k dispozici je také Pétanque park či atletický stadion a dvě dětská hřiště. Díky nedalekému BB centru je v okolí též široká síť restaurací, nákupní středisko Albert, pošta, poliklinika, vše v dochozí vzdálenosti. Parkování je možné v ulici na rezidentské parkovací zóně.
Offer IDRA2805HF
StatusSold
Last updated14.07.2024
Price16 000 CZK / month
Price for discussionNo
ConditionRenovated
Construction typeMixed
OwnershipPersonal
FurnishedYes
Floor2
Usable area32m2
Floor area32m2
Move-in date01.05.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorNo
Water sourceRemote source
GasEnergy company
Year of construction1945
Garrets (attic spaces)No
TransportPublic transport, Road
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
DecreeNo. 78/2013 Coll.
Send me an offer for a low-rate mortgage
Hana Fisherová

Hana Fisherová

Reveal phone number

Philip & Frank s.r.o.

Štefánikova 1/65, Praha 5, 15000

view all agency properties