Apartment for rent, 2+kk - 1 bedroom, 55m2

Slezská, Praha 3 - Vinohrady

26 000 CZK / month, with agency fees
Make Enquiry
Nabízíme Vám k pronájmu podkrovní byt 55 m2 s dispozicí 2+KK s terasou a kompletním vybavením. Byt je prostorný, zajímavě členitý a zároveň vzdušný, světlý s orientací na S a J. Nachází se v 7.patře domu s výtahem. Dispozice bytu: předsíň s vestavěnými skříněmi, komora, obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je plně vybaven spotřebiči (plynový vařič, horkovzdušná trouba, myčka, lednice kombinovaná s mrazákem, digestoř), jídelní stůl se 4 židlemi, konferenční stolek, TV stolek a sedací souprava. Terasa s krásným výhledem a příjemným posezení. Přes další chodbičku je přístup do ložnice, která je vybavena manželskou postelí a komodou, zde je přístup do koupelny s rohovou vanou, toaletou, umyvadlem se skříňkou, pračkou a je zde je umístěný plynový kotel. V bytě je spoustu úložného prostoru díky vestavěným skříním, v ložnici je k dispozici klimatizace, stejně tak v obývacím pokoji. K bytu náleží sklep v suterénu domu pod uzamčením.

Byt je k nastěhování po dohodě od 1.11.2024. Vhodné pro 1-2 osoby bez zvířat. Nájemné činí 26.000,- Kč/měsíc. Zúčtovatelné zálohy na veškeré energie a služby vč. elektřiny a plynu 4.000 Kč/měsíc. Jistota (vratná kauce) je ve výši 52.000,- Kč, dále se platí provize RK 26.000 + DPH.

Lokalita je bohatá na restaurace, kavárny, obchody a je s kompletní občanskou vybaveností. Jedná se o velmi dobře dostupné místo autem i MHD. Stanice metra „A Flora je vzdálena od domu pouhých 100 m, zde se nachází i OC Flora s veškerou vybaveností. Nedaleko se nachází Riegrovy nebo Mahlerovy sady s možností využití volnočasových aktivit. Vřele Vám tento byt doporučuji.
Offer ID64988
Last updated05.10.2024
Price26 000 CZK / month, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Heating costs4 CZK
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
FurnishedYes
Floor8
Number of floors8
Underground floors1
Usable area55m2
Floor area55m2
Cellar area3m2
Move-in date01.11.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarYes
BalconyNo
TerraceYes
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
Water sourceRemote source
HeatingCentral gas
GasEnergy company
Waste managementPublic sewage
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties