Apartment for rent, 3+kk - 2 bedrooms, 75m2

Foersterova, Karlovy Vary

33 000 CZK / month, with agency fees
Make Enquiry
Moderní byt 3+kk po rekonstrukci v lázeňském městě Karlovy Vary ideální pro lázeňské hosty a turisty

Hledáte komfortní a stylové ubytování v jedinečné atmosféře Karlových Varů? Nabízíme krátkodobý pronájem, minimálně na na tři týdny, zrekonstruovaného bytu 3+kk, který se nachází na 4. podlaží domu s výtahem v ulici Foersterova. Tento světlý a moderně zařízený byt je perfektní volbou pro hosty, kteří chtějí zažít klidné bydlení s rychlou dostupností do historického centra města.

Byt o rozloze 3+kk disponuje dvěma prostornými a útulně vybavenými ložnicemi, ideálními pro odpočinek po náročném dni stráveném prohlídkou města nebo po lázeňských procedurách. Obývací pokoj je spojený s moderní a plně vybavenou kuchyní, kde najdete vše potřebné k přípravě jídel, včetně nádobí. V rámci ubytování jsou k dispozici také ložní prádlo, ručníky, nádobí, pračka i úklidové prostředky, takže se nemusíte o nic starat.

Lokalita a okolí: Ulice Foersterova se nachází v příjemné a klidné části Karlových Varů, odkud se během několika minut dostanete do historického centra města. Karlovy Vary jsou světoznámým lázeňským městem, které nabízí nejen léčebné prameny a slavné kolonády, ale i bohatou kulturní a společenskou nabídku. Okolí je ideální pro relaxační procházky po lázeňských stezkách, návštěvy místních kaváren a restaurací nebo objevování pamětihodností, jako je Mlýnská kolonáda, Vřídlo nebo ikonické Grandhotel Pupp.

Služby a poplatky: Nájem 38.000 Kč zahrnuje fixní poplatky za služby a energie, které jsou nevyúčtovatelné, což zajišťuje bezstarostné bydlení. Byt je vhodný nejen pro lázeňské hosty, kteří hledají pohodlné a dostupné ubytování, ale také pro turisty, kteří chtějí prozkoumat krásy města a jeho okolí.

Offer ID416
Last updated17.10.2024
Price33 000 CZK / month, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size3 rooms
House typeWith floors
ConditionRenovated
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
FurnishedYes
Floor4
Number of floors6
Usable area75m2
Floor area75m2
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
HeatingCentral remote
Barrier-free accessNo
Building surroundingsRecreational
TransportBus, Public transport, Road, Highway
Send me an offer for a low-rate mortgage
Simona Mocková

Simona Mocková

Reveal phone number

SFF Czech - Prodej, pronájem a správa nemovitostí k pronájmu

Koubkova 1849/6, Praha 2, 12000

view all agency properties