Apartment for sale, 2+kk - 1 bedroom, 94m2

Moskevská, Vejprty

2 900 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Jste milovníci hor nebo hledáte investiční nemovitost s celoročním využitím? Tak právě pro vás máme nově v nabídce zrekonstruovaný apartmán v obci Vejprty, asi 10 km od lyžařského areálu Klínovec a 19 km od areálu Fichtelberg v Německu.
Jde o apartmán v 1.nadzemním podlaží o dispozici 2+kk a užitné ploše 90m2, přičemž apartmánu dominuje prostorná kuchyň s obývacím prostorem a jídelním stolem pro 8 osob a druhý pokoj slouží jako ložnice. Součástí apartmánu je i prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou, v apartmánu je i další samostatná toaleta. Prostorná chodba umožňuje uložení zimního vybavení, k dispozici je i elektrický vysoušeč bot. Apartmán je vytápěn vlastním plynovým kotlem a topení je rozvedeno do celého apartmánu včetně chodby, aby mohlo v zimě oblečení krásně uschnout. Ohřev vody je zajištěn opět z plynového kotle.
Celková rekonstrukce apartmánu byla provedena v roce 2020, v rámci které byla z důvodu snížení nákladů na energie vyměněna okna za plastová s dvojsklem, sníženy stropy o 50 cm a zaizolovány. V roce 2024 bylo provedeno venkovní odvlhčení domu a položeny nové podlahy, pod které byla opět použita tepelná izolace.
Dům, ve kterém se apartmán nachází, je čistý a prostorný. K apartmánu náleží sklep o výměře 4m2, nicméně ve sklepních prostorách je možné po dohodě s ostatními vlastníky využívat místnosti pro uzamčení lyží, kol a dalšího sportovního vybavení. Zahrada je ve vlastnictví města Vejprty a je využitelná pro všechny dle svého uvážení. Je možné zde například vybudovat místo pro letní posezení s grilováním.
Občanská vybavenost města Vejprty nabízí vše včetně školky, školy, městského úřadu, pošty, bankomatu a lékárny. Potraviny a drogerii je možné nakoupit v několika místních obchodech, marketu nebo i v německém Bärensteinu, který od Vejprt dělí pouze potok Polava. Najdete zde i kavárny a restaurace. Pro motoristy je k dispozici benzínová pumpa a několik nabíjecích stanic.
Dle dostupných informací z platforem, které zprostředkovávají ubytování ve Vejprtech, je možné si zde pronajmout apartmán na týden za průměrnou cenu 23000 Kč. Jde o lokalitu, která je využívána celoročně a to nejen českými, ale i německými návštěvníky. Aktuální vybavení je součástí kupní ceny a umožňuje ubytování až 7 osob.
Zaujala vás tato nabídka? Rádi vás přivítáme na prohlídce a v případě potřeby zajistíme i nejvhodnější formu financování.
Offer ID61516
Last updated08.07.2024
Price2 900 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Heating costs12 790 CZK
ConditionRenovated
Construction typeMixed
OwnershipPersonal
FurnishedYes
Floor1
Number of floors5
Underground floors1
Usable area94m2
Floor area106m2
Cellar area4m2
Year of acceptance2020
Move-in date11.06.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarYes
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorNo
PoolNo
Water sourceRemote source
HeatingLocal gas
GasEnergy company
Electricity230V
TelecomCable TV, Internet
Waste managementSump
Year of construction1919
Year of reconstruction2020
Building typeDetached
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Road, Train
Road typePaved
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties