Apartment for sale, 3+kk - 2 bedrooms, 112m2

Na Máchovně, Beroun - Beroun-Město

9 968 290 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Najděte s námi nový domov v Berouně!
Zahajujeme prodej bytů v parkové čtvrti MOSAIQ Beroun. Velkoryse koncipovaný soubor bytových domů umístěných v zeleni nabídne široké rozpětí bytů od 1+kk po 5+kk s terasami, balkony či předzahrádkami.
Nabízený rodinný byt 3+kk o výměře 95 m2 je umístěný v přízemí viladomu E. Je celý orientován na západ, včetně terasy 17,5 m2 a navazující zahrádky 60m2. Terasa je přístupná ze všech pokojů. Obývací pokoj 38 m2 umožňuje v případě potřeby i oddělit další pokoj (pracovnu). Každá bytová jednotka má na výběr venkovní nebo vnitřní parkovací stání, které není zahrnuto v ceně bytu.
Standardní vybavení bytů zahrnuje plovoucí podlahy, interiérové dveře s výškou 210 cm, moderní vybavení koupelen, okna s barevným rámem a izolačním trojsklem, přípravu na vnější žaluzie. V bytech budou moderní datové rozvody formou strukturované kabeláže a přípojka STA. V projektu bude využita smart technologie pro vytápění, která pracuje se dvěma tepelnými zdroji – tepelnými čerpadly a zemním plynem.
Kvalitní a dostupné bydlení v blízkosti centra Berouna i Prahy. Lokalita v malebné krajině Berounska s dobrou dostupností z Prahy (jen 30 km), ať už po dálnici D5 nebo četnými vlakovými či autobusovými spoji, 20 minut autem na metro Zličín. Pokud hledáte svůj domov v sousedství malebné přírody s širokou nabídkou služeb a aktivního trávení volného času a přesto v komfortním dosahu metropole. V pěší vzdálenosti či v přímém sousedství projektu je síť obchodů, veřejné koupaliště, multifunkční sportovní areál, fotbalové hřiště, škola, školka, síť cyklostezek a další.
Offer ID915770
Last updated12.09.2024
Price9 968 290 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionUnder construction
Construction typeMixed
OwnershipPersonal
FurnishedNo
Floor1
Number of floors7
Underground floors2
Usable area112m2
Floor area96m2
Terrace area18m2
GarageYes
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceYes
LoggiaNo
ElevatorYes
Water sourceRemote source
HeatingOther, Central gas
Waste managementPublic sewage
Year of construction2024
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingB - Very economical
DecreeNo. 78/2013 Coll.
Send me an offer for a low-rate mortgage
Pavel Bošek

Pavel Bošek

Reveal phone number

TIDE REALITY s.r.o.

Dřevná 382/2, Praha 2, 12800

view all agency properties