Apartment for sale, 5+kk - 4 bedrooms, 145m2

K Babínu, Poděbrady - Velké Zboží

14 970 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Residence Velké Zboží se nachází v nádherné klidné lokalitě Poděbrad se skvělou občanskou vybaveností a zejména výbornou dopravní dostupností. Lokalitu ocení hlavně rodiny s dětmi, sportovci a všichni ti, kteří chtějí bydlet na výjimečném místě s moderní architekturou.

Urbanistické a architektonické řešení rodinných domů včetně okolních úprav na pozemku je navrženo citlivě vzhledem k dané lokalitě a stávající okolní zástavbě. Stavby domů budou plynule začleněny do okolí. Minimální plocha pozemku pro jeden byt je 316 m2 a objekty budou přístupny z nově navržené komunikace. V návrhu byl kladen důraz na řešení veřejného prostoru (obytné zóny) tak, aby působil příjemným nestísněným dojmem a každý vlastník měl dostatek soukromí. Objekty mají oplocené až samotné plochy se zahradou.

Nabízená jednotka 5+KK se nachází v domě A, která je řešena jako třípodlažní. Je určena pro bydlení až 5-ti osob. Všechny potřebné informace (dispozice, standardy, půdorysy aj.) naleznete na webových stránkách projektu residencevelkezbozi.

Nízkonákladové bydlení je definováno energetickým štítkem PENB typu B. Díky tomuto štítku v případě sjednání hypotečního úvěru získáte od většiny bank zvýhodněné podmínky nejen na úrokové sazbě. Dokončení projektu je plánováno na léto 2025 a na kupujícího čeká individuální přístup v rámci klientských změn (je možné si definovat vlastní typ obkladů, podlah a další prvků)

Podlahové teplovodní vytápění bude napojeno na tepelné čerpadlo typu vzduch - voda. Ohřev vody bude řešen FVE.

Dovoluji si Vás pozvat na prohlídku, kde společně probereme aktuální stav výstavby, možná individuální řešení úprav podle Vašich požadavků a případně možnosti financování. V případě, kdy budete vážit cestu z jiných měst než Poděbrad, doporučuji navštívit toto krásné lázeňské město, které má bohatou historii a mnoho památek. Můžete navštívit nepřeberné množství kulturních akcí napříč celým rokem nebo díky cyklostezce podél Labe, která spojuje Nymburk, Poděbrady a Kolín či známému golfovému hřišti, kde můžete zbytek dne strávit aktivně.
Offer ID64545
Last updated19.09.2024
Price14 970 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionUnder construction
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Floor3
Number of floors3
Usable area145m2
Year of acceptance2025
Move-in date23.09.2025
GarageNo
ParkingYes
CellarNo
BalconyNo
TerraceYes
LoggiaNo
PoolNo
Water sourceRemote source
HeatingCentral electric
Electricity400V
Waste managementPublic sewage
Building typeDetached
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Public transport, Road, Highway, Train
Low-energyNo
Energy RatingB - Very economical
Energy Performance Certificatedownload
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties