Apartment for sale, 3+kk - 2 bedrooms, 72m2

Českobrodská, Praha 9 - Běchovice

Price for negotiation Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
S potěšením vám představujeme jedinečnou příležitost k pořízení prostorného bytu o dispozici 3+kk, který se nachází v atraktivní a klidné části Prahy Běchovic. Tento byt, jehož užitná plocha činí 72 m2, je ideálním místem pro rodinné bydlení nebo pro ty, kteří hledají komfortní a moderní zázemí.
Po vstupu do bytu vás přivítá prostorná chodba s oddělenou komorou, která nabízí dostatek úložného místa.
Srdcem bytu je vzdušný obývací pokoj propojený s moderní kuchyní.. Dva oddělené pokoje poskytují soukromí a pohodlí pro členy domácnosti, ať už se jedná o dětský pokoj, pracovnu nebo ložnici.
Koupelna je vybavena vanou, přičemž součástí koupelny je prostor pro pračku i sušičku. Samostatné WC zajišťuje maximální komfort a praktičnost.
Jedním z největších lákadel tohoto bytu je prostorná lodžie o velikosti 10 m2, která se pyšní krásným výhledem do okolní přírody.
Byt je vybaven centrálním vytápěním a klimatizací, což zaručuje příjemné klima po celý rok, ať už se jedná o horké letní dny nebo chladné zimní večery.
Součástí nabídky je také garáž, která poskytuje bezpečné parkování pro vaše vozidlo a další úložný prostor v podobě komory přímo u bytové jednotky.
Lokalita Běchovice nabízí skvělou dostupnost do centra města, přičemž si zachovává klid a pohodu venkovského bydlení. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, škol a zeleně, ideální pro rodinný život.
Neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost k pořízení vašeho nového domova. Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.
S financováním vám v rámci prodeje rádi pomůžeme.
Offer ID64866
Last updated03.10.2024
Price for discussionYes
Agency feeWith agency fees
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Floor4
Usable area72m2
Move-in date01.11.2024
GarageYes
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Public transport, Road, Highway, Train
Low-energyNo
Energy RatingC - Economical
Energy Performance Certificatedownload
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties