Family house for sale, 150m2, 834m2 of land

K Doubravě, Kaznějov

4 290 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi rodinného domu vhodného k rekonstrukci a s možností velkého pozemku ve vyhledávané kaznějovské lokalitě – na Habeši.
Nemovitost je umístěna na pozemku o rozloze 837m2 s možností případného rozšíření o dalších 1.340 m2. Na aktuálním snímku KN je zatím stav bez rozdělení. V příloze inzerátu je již náhled s vyznačeným rozdělením.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s balkonkem a nádherným výhledem, kuchyně v prostorné místnosti, koupelna, chodba s prostorným zádveřím, WC. V podkroví jsou 2 samostatné pokoje. Ve spodním podlaží je kotelna, technická místnost /prádelna/ a garáž s montážní jámou. Pod úrovní tohoto patra jsou ještě 2 prostorné sklepy.
Vytápění je řešeno plynovým kotlem s nově vyvložkovaným komínem. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Dům je napojen na veřejný vodovod a odpad bude sveden do ČOV o kapacitě pro 6 osob. Dále je na pozemku vlastní kopaná studna s vydatným přítokem.

Dům je starý cca 80 let a potřebuje celkovou rekonstrukci.
Nicméně před vyklizením byl běžně obývaný, takže není problém s nastěhováním de facto okamžitě a s možností rekonstrukci provádět postupně při současném bydlení.
K tomu lze nyní čerpat státní dotaci Oprav dům po babičce, která činí až 1,4 mil. Kč a s platbou na účet ještě před započetím rekonstrukce! Tahle dotace je NEVRATNÁ.
Zároveň lze čerpat mimořádné úvěry s úročením 3% a bez nutnosti zástavy nemovitostí do výše 2 mio. Kč a délce splácení až 20 let.

Pozemek o rozloze 1.340 m2 je ve fázi před zasíťováním /vyjma kanalizace/. Na tomto pozemku se již nyní nachází čistička s kapacitou pro 4 osoby. Takže ideální jak pro možnost velkého pozemku u domu, stejně tak jako investiční varianta do budoucnosti. Tato lokalita je již kompletně zastavena. Umístění pozemku zaručuje výjimečné soukromí a klidné bydlení. Sousedí pouze z jedné strany se zastavěným pozemkem.

Pozemek s domem i samostatný pozemek mají provedený radonový průzkum a jsou naprosto v normě.

Město Kaznějov se nachází 13 km severně od Plzně a nabízí veškerou občanskou vybavenost jako je ZŠ, MŠ, lékař, pošta, obchody, restaurace, či koupaliště. Skvělá dostupnost díky pravidelné vlakové i autobusové dopravě. Město Plzeň je dostupné autem do 15 minut.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Offer ID60778
Last updated06.09.2024
Price4 290 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size4 rooms
House typeWith floors
ConditionFor renovation
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Usable area150m2
Land area834m2
Move-in date01.07.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Building typeDetached
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties