Family house for sale, 210m2, 367m2 of land

Přemyslovců, Frýdek-Místek - Frýdek

7 300 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme k prodeji dvoupodlažní podsklepený rodinný dům o zastavěné ploše 111 m2 s vlastní zahradou o velikosti 367 m2, nacházející se v blízkosti dvou novostaveb bytových domů Rezidence Na Poříčí ve Frýdku-Místku. K zahradě je možnost dokoupit sousední parcely o celkové velikosti 636 m2 s možností další výstavby.
V přízemí domu se nachází provoz školky, kde jsou k dispozici 3 pokoje, kuchyňský kout, sociální zařízení, vstup do sklepa.
Do 2. NP se dostaneme po dřevěném schodišti, v patře se nachází další 3 samostatné pokoje. Na dům je napojena samostatná garáž pro jedno vozidlo.
Umístění v oblasti s rodinnými domy ve velice klidné části města s výhledem na řeku Ostravici a na Sady B. Smetany nabízí dost příležitostí pro odpočinek, nicméně přestože tato lokalita nabízí příjemnou klidovou zónu uprostřed zeleně, nachází se velmi blízko centra města Frýdek-Místek. Samotný Frýdek-Místek nabízí rozvinutou infrastrukturu s veškerou občanskou vybaveností a maximální komfort pro lidi nejrůznějšího věku i životního stylu. Naleznete zde obchodní centrum, nemocnici, lékárny, restaurace a kavárny, široké spektrum služeb i škol, místa určená k odpočinku, stejně tak bohaté aktivní sportovní vyžití ve všech sezónách roku. Ty sportovně založené potěší bohatý výběr turistických destinací. V nejbližším okolí je hojně vyhledávaným turistickým cílem například královna Moravskoslezských Beskyd Lysá hora či Hukvaldy, vyhlášené monumentálním hradem nebo golfovým hřištěm. Pro milovníky umění je zase Frýdek-Místek městem s bohatou kulturní tradicí, disponuje několika divadelními i klubovými scénami, kinem nebo například multifunkční halou pro pořádání velkých kulturních akcí.
Pro více informací kontaktujte naši zákaznickou linku, doporučujeme prohlídku.
Rádi vám také pomůžeme s vyřešením financování koupě a přestavby této nemovitosti, financím se věnujeme již 25 let.
Offer ID62878
Last updated03.09.2024
Price7 300 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size5 rooms and more
House typeWith floors
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
Usable area210m2
Land area367m2
Move-in date01.01.2025
GarageYes
ParkingNo
CellarYes
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Water sourceRemote source
HeatingLocal gas
GasEnergy company
Waste managementPublic sewage
Building typeDetached
Building surroundingsResidential
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties