Family house for sale, 145m2, 1106m2 of land

K Pomníku padlých, Říčany - Radošovice

21 990 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme exkluzivně prvorepublikovou vilu s krásnou zahradou o rozloze 998 m2, nacházející se v jedné z nejžádanějších lokalit Říčan, která kombinuje klidné prostředí, nádhernou okolní přírodu s blízkostí centra.

Říčany jsou již po šesté vyhlášeny městem s nejlepším žitím v České republice. Nabízejí vysokou úroveň občanské vybavenosti, která uspokojí potřeby celé rodiny. V blízkosti vily se nachází školy, školky, gymnázium, sportovní zařízení včetně zimní haly, fotbalového hřiště a plaveckého areálu Marvánek. V pěší dostupnosti naleznete také obchodní centrum, což zajišťuje snadnou dostupnost všech potřebných služeb a zboží.

Tato nemovitost je perfektním místem pro pohodlný rodinný život v blízkosti přírody. Vedle výše zmíněných výhod lokalita nabízí další rekreační aktivity – v okolí najdete rybník vhodný ke koupání a rybaření, rozsáhlá sportoviště a mnoho dalších možností pro volnočasové vyžití. Říčany zároveň umožňují snadnou dostupnost do Prahy, a to jak autem, tak veřejnou dopravou, což činí tuto lokalitu ještě atraktivnější.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, propojený s jídelnou, kuchyň, pracovna, komora, veranda a chodba. První patro se pyšní ložnicí se šatnou, pokojem s komorou a koupelnou. V podkroví je půda s možností vybudování dalších pokojů. V pokojích jsou masivní dřevěné podlahy.
Vila je částečně podsklepená, má vlastní studnu, kompletně elektřinu v mědi a nový kondenzační plynový kotel.

Vilu je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme. Pokud hledáte jedinečné místo pro svůj domov v prestižní lokalitě, která kombinuje veškerý komfort městského života s přírodou, tato vila je pro vás tou pravou volbou.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či sjednání prohlídky.
Offer ID64584
Last updated02.10.2024
Price21 990 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size5 rooms and more
House typeWith floors
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
Usable area145m2
Land area1106m2
Move-in date01.11.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Year of construction1933
Year of reconstruction2023
Building typeDetached
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties