Other land for sale, 1700m2

Třinec - Guty

3 500 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Báječná příležitost ke koupi pozemku o výměře 1700 m2 v kouzelné podhorské vesničce Gutech pod Javorovým vrchem. Ideální pro stavbu vašeho vysněného domova.
Pozemek je v územním plánu schválen pro výstavbu rodinného domu s maximální zastavěností 40 % a 60 % plochy možno ponechat jako zeleň. Na hranici pozemku jsou dostupné všechny inženýrské sítě – elektřina, voda a plyn. Kanalizaci lze řešit pomocí septiku nebo jímky.
Místo se pyšní klidným prostředím obklopeným krásnou přírodou, kterou si jistě zamilujete, jak dokazují přiložené fotografie. V těsné blízkosti pozemku se nachází restaurace Gutská Bašta nechybí i autobusová zastávka, což zajišťuje pohodlnou dostupnost.
Veškerá občanská vybavenost je dostupná v nedalekém Třinci, kde najdete vše, co potřebujete pro každodenní život. Nezanedbatelnou výhodou je také skvělá dopravní dostupnost, kdy cesta do Ostravy trvá pouhých 37 minut, což vám otevře dveře k širokým pracovním příležitostem i volnočasovým aktivitám.
Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo si sjednejte prohlídku tohoto úžasného pozemku. Těším se na vaši zprávu!
Offer ID65006
Last updated14.10.2024
Price3 500 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Land area1700m2
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties