Building plot for sale, 1635m2

Palkovice

4 578 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek o výměře 1635 m2, který se nachází v malebné obci Palkovice, v klidné lokalitě obklopené krásnou přírodou. Tento pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu, a to díky jeho rovinatému terénu, napojení na inženýrské sítě (elektřina a voda), a především díky jedinečnému výhledu na okolní horskou scenérii včetně Lysé hory, nejvyššího vrcholu Moravskoslezských Beskyd.

Příjezd na pozemek je zajištěn po obecní nezpevněné komunikaci, která vede přímo k pozemku.

Okolí a možnosti:
Lokalita Palkovic je známá pro svou blízkost k přírodě, a přitom nabízí výbornou dostupnost do blízkých měst jako jsou Frýdek-Místek (10 minut jízdy) nebo Ostrava (30 minut jízdy). V bezprostředním okolí pozemku naleznete jak novou zástavbu moderních rodinných domů, tak i rozlehlé louky a lesy, které dotvářejí jedinečnou atmosféru. Tato kombinace poskytuje dokonalou rovnováhu mezi soukromím, klidem a přístupem k veškeré občanské vybavenosti.

V Palkovicích se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost pro pohodlné bydlení – základní škola, mateřská škola, obchody s potravinami, restaurace, sportovní a kulturní zázemí. Milovníci aktivního odpočinku ocení blízkost přírodních rezervací, turistických stezek a cyklotras vedoucích k Lysé hoře, Ondřejníku či přehradě Olešná, kde se můžete věnovat vodním sportům nebo relaxovat u vody.

Pro rodiny s dětmi či ty, kteří hledají aktivní životní styl v přírodě, nabízí tato oblast nespočet možností pro volnočasové aktivity – pěší turistiku, cykloturistiku, lyžování na blízkých sjezdovkách v Beskydech či relaxační procházky po okolí. Zároveň si však můžete užívat klidného života mimo ruch velkoměsta, s možností vracet se každý den do svého vlastního soukromého ráje s výhledem na hory.

Pozemek je tedy ideální volbou pro ty, kteří hledají nejen stavební místo pro svůj domov, ale i možnost pohodového bydlení v srdci přírody s veškerým komfortem moderního života na dosah ruky.
Offer ID63838
Last updated21.10.2024
Price4 578 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Land area1635m2
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties