Building plot for sale, 914m2

Pod lékárnou, Brandýsek

4 590 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
### Pozemek snů v klidném Brandýsku – Váš nový domov čeká!

Hledáte ideální místo pro svůj vysněný rodinný dům? Nabízíme vám jedinečnou příležitost k zakoupení stavebního pozemku o rozloze 914 m2 v malebné obci Brandýsek, která se nachází mezi Kladnem a Prahou. Tato čtvercová parcela (rozměry přibližně 31 x 30 m) je součástí menšího developerského projektu, kde vzniká celkem čtyři pozemky pro rodinné domy, ideální pro vaši budoucnost.

**Občanská vybavenost a doprava**

Brandýsek nabízí plnou občanskou vybavenost – od základní a mateřské školy, přes obchody, restaurace a kavárny, až po zdravotnické služby a dětská hřiště. Výborná dopravní dostupnost na Prahu a Kladno vám zajistí pohodlné cestování, ať už využíváte auto, autobus nebo vlak.

**Všechny sítě na dosah ruky**

Pozemek bude kompletně připraven ke stavbě. Na jeho hranici se nacházejí veškeré inženýrské sítě: elektřina 230/400V, gravitační kanalizace, obecní vodovod a plynovod. O vysokorychlostní internet se postaráme společně se společností CETIN, která v roce 2026 plánuje rozšíření optických kabelů až k vaší nové adrese. V současné době už byla dokončena kanalizace a realizace příjezdové cesty z kvalitní zámkové dlažby je na spadnutí.

**Žijte v harmonii s přírodou**

Pozemek se nachází na okraji zástavby v klidné lokalitě, ale zároveň pouhé minuty chůze od centra obce. Vychutnejte si výhledy do okolní krajiny a přírody, které vám poskytnou útočiště od ruchu velkoměsta, zatímco budete mít veškeré potřebné služby na dosah ruky.

**Podmínky pro výstavbu**

Dle územního plánu je pozemek určen ke stavbě rodinného domu nebo dvojdomku. Maximální výška zástavby je 2 nadzemní podlaží plus obytné podkroví, s maximálním koeficientem zastavění 30 % a minimálně 40 % zeleně. Tyto podmínky vám umožní vytvořit domov podle vašich představ, který bude harmonicky zapadat do okolní krajiny.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám pozemek osobně ukážu a poskytnu všechny potřebné informace. Nezmeškejte příležitost stát se součástí této krásné komunity v Brandýsku – váš nový domov čeká na vás!
Offer ID64659
Last updated23.10.2024
Price4 590 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Land area914m2
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties