Apartment for sale, 3+1 - 2 bedrooms, 68m2

Na Obecní, Ostrava - Hrabůvka

4 290 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+1 v osobním vlastnictví, který se nachází na žádané adrese Na Obecní v Ostravě - Hrabůvce. Tento byt je situován ve čtvrtém patře a prošel kompletní rekonstrukcí, která byla provedena s důrazem na kvalitu, funkčnost a moderní design.

Byt byl kompletně zrekonstruován s použitím nejkvalitnějších materiálů a moderních technologií. Interiér je laděn do elegantních dřevěných odstínů, které dodávají bytu útulnou a sofistikovanou atmosféru.

Obývací pokoj je vybaven prostornou knihovnou, která poskytuje dostatek místa pro vaše oblíbené knihy a dekorace. V chodbě se nachází velká vestavná skříň, která nabízí dostatek úložného prostoru pro boty, kabáty a další osobní věci. Skříň je navíc vybavena prostorem pro uschování pračky a sušičky s napojením na odpad, což zajišťuje maximální pohodlí a praktičnost.

Kuchyň je vybavena moderní rohovou linkou s vestavnými spotřebiči nejvyšší kvality, což ocení každý milovník vaření. Moderní spotřebiče a dostatek pracovní plochy vám umožní připravovat pokrmy s radostí a lehkostí.

V bytě je instalována klimatizace, která zajišťuje komfortní bydlení i v horkých letních dnech. Všechny pokoje mají zasouvací dveře, což přispívá k modernímu a praktickému uspořádání interiéru. Koupelna a WC jsou rovněž zrekonstruovány s použitím kvalitních materiálů a moderního designu.

Byt je vybaven ocelovými bezpečnostními a protipožárními dveřmi značky NEXT, které zajišťují maximální bezpečnost a klid pro obyvatele. K bytu náleží také balkon, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní relaxaci s výhledem na okolní krajinu a Lysou horu.

Lokalita: Byt se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě Ostravy-Hrabůvky. Tato oblast je známá svou příjemnou atmosférou a výbornou občanskou vybaveností. V blízkosti bytu najdete školy, školky, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a zastávky MHD, což zajišťuje pohodlný a komfortní život.

Okolí domu je velice klidné a nabízí skvělou dostupnost do centra města i do přírody. Z bytu je nádherný výhled na Beskydy, což přidává na jeho atraktivitě. Pro milovníky přírody a aktivního odpočinku je tato lokalita ideální volbou.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Offer ID64420
Last updated18.09.2024
Price4 290 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionRenovated
Construction typeConcrete
OwnershipPersonal
FurnishedPartially
Floor4
Usable area68m2
Floor area68m2
Move-in date31.10.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarYes
BalconyYes
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
Water sourceRemote source
HeatingCentral remote
GasEnergy company
Electricity230V
TelecomCable, Cable TV, Internet, Telephone
Waste managementPublic sewage
Building typePart of block
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties