Apartment for sale, 4+kk - 3 bedrooms, 95m2

Hlučkova, Praha 9 - Letňany

14 990 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme vám světlý byt v posledním patře budovy (v tiché a slepé ulici) v projektu Letňanské zahrady od společnosti Central Group.

Byt o dispozici 4+kk má podlahovou plochu 95 m², terasu 73,5 m², balkon 6,3 m². K bytu náleží uzamykatelná garáž ( 25 m²) a sklep o velikosti 4,9 m². Byt má orientaci na jihozápad a jedna z ložnic je orientována na východ. Byt je obklopen terasou s kazetovou markýzou. V bytě nainstalovaná klimatizace, která příjemné ochladí v letních dnech a na zimu si s ní můžete přitopit.

Prostorný obývací pokoj je spojen s moderní a na míru udělanou kuchyňskou linkou (kuchyňská linka je vyrobena z technického kamene a disponuje varnou deskou s odsavačem). Ve všech oknech jsou předokenní rolety a vnitřní stahovací žaluzie. Dvě ložnice mají na míru vyrobený nábytek, který je součástí prodeje. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Druhá koupelna má vanu a je v ní umístěna pračka se sušičkou. V chodbě se nachází vestavěné skříně včetně botníku. Byt je vybaven v nadstandardním provedení.

Projekt Letňanské zahrady se nachází v klidné a zelené části Letňan s výbornou dopravní dostupností do centra, zastávka autobusu je hned kousek od domu a na metru C – Letňany jste za 5 minut. Pohodlně se dostanete i na metro B - Vysočanská, jízda trvá cca 15 minut.
V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, školy, školky, plavecký bazén, zimní stadion, Jump arénu či SkyDive arénu. Pouhých pár minut chůze od bytu je rozsáhlý lesopark, kde můžete aktivně odpočívat. Je vhodný jak na procházky, tak na běh nebo in-line bruslení. Je zde i řada cyklostezek a pro adrelinové nadšence singletrail stezky.

PENB: B
Offer ID919786
Last updated12.10.2024
Price14 990 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionNew construction
Construction typeMixed
OwnershipPersonal
FurnishedPartially
Floor5
Usable area95m2
Floor area95m2
Land area1m2
Balcony area6m2
Terrace area74m2
Cellar area5m2
Move-in date12.10.2024
GarageYes
ParkingNo
CellarYes
BalconyYes
TerraceYes
LoggiaNo
ElevatorYes
Water sourceRemote source
Year of construction2018
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Public transport, Road, Highway, Train
Low-energyNo
Energy RatingB - Very economical
DecreeNo. 78/2013 Coll.
Send me an offer for a low-rate mortgage
Haoula El Toufaili

Haoula El Toufaili

Reveal phone number

Philip & Frank s.r.o.

Štefánikova 1/65, Praha 5, 15000

view all agency properties