Warehouse for sale, 37m2

Kvildská, Praha 5 - Smíchov

Císařská vinice
Praha 5 - na Císařce, pod parkem Ladronka, v ulicí Podbělohorská

Skladový nebytový prostor 36,90 m2

Popis: Nabízíme prodej nebytového prostoru v rezidenčním projektu Císařská vinice na Praze 5. Velikost prostoru činí 36,90 m2 a je vhodný pro uskladnění zboží a materiálu, nebo jako velký sklep, či ateliér pro Vaše kreativní činnosti. V prostoru je elektřina a vytápí se přímotopy. Domy jsou obklopené zelení a přímo v projektu se nachází park pro rezidenty s viničním sklípkem. Císařská vinice je energeticky pasivní projekt, který šetří náklady za energie a zároveň poskytuje zdravé vnitřní prostředí.

Doprava a okolí: Projekt Císařská vinice se nachází na jižním svahu přímo pod parkem Ladronka. Okolí je velmi oblíbené na procházky díky oboře Hvězda a například Břevnovskému klášteru. Pražský hrad je pouhé tři kilometry od projektu. Nedaleko naleznete autobusové a tramvajové zastávky, ze kterých se lze dostat za pár minut na metro a také snadno do centra. V blízkém okolí se nachází škola, školka, restaurace, sportovní areál, relaxační centrum, bazén a golfový klub.

Výhody: Císařská vinice zahrnuje 69 prvotřídních bytů a 7 luxusních vil, jejichž majitelé jistě ocení Váš servis přímo v areálu. Ale nejen oni, jelikož zde jistě najdete mnoho příležitostí pro podnikání ve službách a prodeji, které v daném místě chybí.
Offer IDCBYTYD.0.4
Last updated07.09.2024
Price2 878 590 CZK
Price for discussionNo
House typeWith floors
ConditionNew construction
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Floor1
Number of floors6
Usable area37m2
Floor area37m2
Land area37m2
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
Barrier-free accessNo
Send me an offer for a low-rate mortgage
Lucie Menšíková

Lucie Menšíková

Reveal phone number