Family house for sale, 155m2, 544m2 of land

Okružní, Solnice

6 590 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme k prodeji řadový dům na klidném místě v Solnici, nedaleko Závodu Škoda Auto Kvasiny.

Jedná se o rohovou řadovku po kompletní rekonstrukci s prostornou garáží na dvě auta a zahradou s terasou. V celém domě jsou nová plastová okna Vekra s dvojskly a žaluziemi, nová garážová vrata na dálkové ovládání, nová zateplená střecha, u vchodových dveří je zvonek, který je napojen na telefon s videem. V domě jsou i okenní rolety na dálkové ovládání. Nové elektrické rozvody dle platných předpisů včetně revize.

V přízemí se nachází prostorná chodba se zádveřím a vstupem do garáže, z které je zároveň i vstup na zahradu. Dále zde jsou dva pokoje s koupelnou včetně WC a sprchovým koutem.

Ve druhém podlaží se nachází prostorný obývací pokoj s novým kuchyňským koutem včetně spotřebičů, prostorný špajz, ložnice, pokoj se vstupem na balkon, koupelna s vanou a WC.

V domě je zaveden městský vodovod. Vodovodní rozvody jsou nové v plastu, taktéž nové odpady. Plynová přípojka je u domu, ústřední elektrické vytápění, odpady jsou svedeny do kanalizace, elektřina je 230/400V. PENB G je vyhotoven před rozsáhlou rekonstrukcí (zateplení střechy, výměna oken).

Atraktivní poloha nemovitosti, která díky blízké vzdálenosti do Kvasin nabízí možnost pronájmu domu zaměstnancům ze Škody Auto nebo k vlastnímu trvalém bydlení. V místě je veškerá občanská vybavenost (vlakové i autobusové spojení, obchody, škola, školka, restaurace,..).

S financováním rádi pomůžeme i v této době. Vzhledem k velkým objemům a zkušenostem s úvěrováním nemovitostí, se stále dokážeme dostat na lepší podmínky, které vyjednáváme pro naše klienty.

Jestliže Vás tento řadový dům zaujal, pak už neváhejte ani minutu, kontaktujte nás a tento dům může být vaším novým domovem! Jsme Broker Consulting, a.s. Finance, Reality, SPOLU! ID 62343.
Offer ID62343
StatusReserved
Last updated05.09.2024
Price6 590 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Heating costs5 500 CZK
Size5 rooms and more
House typeWith floors
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
FurnishedPartially
Number of floors2
Usable area155m2
Floor area172m2
Land area544m2
Move-in date01.09.2024
GarageYes
ParkingNo
CellarNo
BalconyYes
TerraceYes
LoggiaNo
ElevatorNo
PoolNo
HeatingCentral electric
Waste managementPublic sewage
Year of reconstruction2024
Building typeTerraced
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties