Family house for sale, 125m2, 164m2 of land

Pomněnková, Praha 10 - Záběhlice

14 290 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům po kompletní rekonstrukci, situovaný v klidné a vyhledávané lokalitě. Při rekonstrukci se nezapomnělo na zateplené a novou střechu. Tento dům je ideální pro rodiny hledající komfortní a moderní bydlení s dostatkem prostoru pro každodenní život i volný čas.

V přízemí domu se nachází světlý a prostorný obývací pokoj, který je propojen s moderní kuchyní. Tento otevřený prostor je ideální pro rodinné večery, společenské události i každodenní vaření. Moderní vybavení zajišťují komfort a estetický zážitek. Z obýváku je vchod přímo na prostornou zahradou, která je ideální pro relaxaci, zahradničení či rodinné oslavy. Zahrada poskytuje dostatečné soukromí pro jakékoliv vyžití.

První patro domu nabízí dvě útulné ložnice a moderní koupelnu. Ložnice jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí. Výhled z oken obou ložnic je na zahradu. Koupelna je vybavena novějšími sanitárními zařízeními a nabízí příjemné prostředí pro relaxaci po náročném dni, jelikož je k dispozici vana.

V obytném podkroví se nachází další pokoj, který lze využít jako pracovnu, dětský pokoj nebo prostor pro hosty. Podkrovní místnost je světlá a vzdušná.

K domu náleží také sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru pro sezónní věci, sportovní vybavení či jiné potřeby domácnosti. Přístup do sklepu je z předsíně domu, což je výhodou. Dům dále disponuje samostatnou a dostatečně velkou garáží.

Tento rodinný dům je perfektní volbou pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v klidné lokalitě, s veškerým komfortem a dostatkem prostoru. Energetický štítek je v kategorii B, tudíž dům je i z tohoto pohledu velmi úsporný. V domě je nainstalovaný Jablotron, který je možné nadále využívat. Dle vyúčtování byly měsíční náklady na život poměrně nízké. Po domluvě je možné v domě nechat veškeré vybavení nebo naopak dům předat kompletně vyklizený. Vyřízení financování koupě je samozřejmostí. Neváhejte a přijďte se podívat na svůj nový domov. Pro více informací a prohlídky nás kontaktujte.
Offer ID62363
Last updated11.09.2024
Price14 290 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size4 rooms
House typeWith floors
ConditionRenovated
Construction typeBrick
FurnishedYes
Number of floors3
Usable area125m2
Floor area185m2
Land area164m2
Garden area94m2
Cellar area17m2
Move-in date01.09.2024
GarageYes
ParkingNo
CellarYes
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Year of reconstruction2019
Building typeTerraced
Building surroundingsResidential
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Public transport, Road, Highway, Train
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Energy RatingB - Very economical
Energy Performance Certificatedownload
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties