Cottage for sale, 90m2, 490m2 of land

Chyňava

3 495 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Velkorysá zděná chata na vlastním pozemku plném zeleně zajišťující soukromí.
Chata, která může sloužit jak k rekreačnímu využití, tak k trvalému bydlení, je umístěna v krásné oblasti u malebné obce Podkozí v obklopení luk a lesů.

Dvoupatrová komfortní stavba z 80. let zaujímá 64m2 z celkové plochy 490m2 oploceného pozemku, zahrada je mírně svažující se na severovýchod a má udržovaný travnatý terén. Dispozice 4+1 je rozdělena do tří podlaží, suterén poskytuje pokoj s lůžkem a kamny, dále koupelnu s vanou, toaletou a infrazářičem. V tomto podlaží je také umístěna garáž, která je přístupná ze zahrady a zahrnuje vstup do sklepního prostoru. V prvním nadzemním podlaží se nachází obývací pokoj s další možností vytápění kamny, kuchyňka, toaleta, jídelna a velká terasa, díky které je prostor v tomto patře příjemně prosvětlený. V podkroví je situována útulná ložnice s balkonem a krásným výhledem na přírodu v okolí.
V chatě je rozvedena elektřina vč. motorového proudu, odpadní jímka a na zahradě vlastní studna.

Podkozí je ideálním místem k rekreaci i bydlení, základní občanskou vybavenost zajišťuje především obec Chyňava - obchody, restaurace, praktický a zubní lékař, mateřská i základní škola, pošta. Obce jsou dostupné autem i MHD, zastávka Podkozí linky č. 630 se nachází cca 1km od chaty.

Okolí chaty nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času, v blízkosti se nachází cyklostezky, zajímavá místa jako Oslí stezka, Rozhledna Vysoký vrch či Málkova vyhlídka. Milovníci koní v nedalekém okolí objeví stáje s možnostmi jezdectví, nadšenci sportovní střelby zase střelnici. Kolem vesnice protéká potok Kačák, jenž byl znám v minulém století ve spojitosti s trampskou činností.

Stav nemovitosti je celkově dobrý, odpovídá staří domu, a je velice vhodná k modernizaci. Koupi nemovitosti a případnou rekonstrukci lze financovat i hypotečním úvěrem nebo úvěrem ze stavebního spoření, který Vám rádi v rámci realitního obchodu zajistíme s nabídkou výhodné úrokové sazby.
Offer ID63927
Last updated05.09.2024
Price3 495 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size4 rooms
House typeWith floors
ConditionGood condition
Construction typeBrick
Usable area90m2
Land area490m2
Garden area426m2
Year of acceptance1980
Move-in date01.07.2024
GarageYes
ParkingNo
CellarYes
BalconyYes
TerraceYes
LoggiaNo
PoolNo
Water sourceLocal source
HeatingLocal solid fuels
Waste managementSump
Year of construction1980
Building typeDetached
Building surroundingsRecreational
Garrets (attic spaces)No
Road typeNatural
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties