Family house for sale, 174m2, 530m2 of land

Luční, Broumov - Velká Ves

2 990 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Hledáte prostorný rodinný dům v krásné lokalitě Broumova? Nabízíme vám řadový rodinný dům o dispozici 5+1, který se nachází v klidné části tohoto malebného města. Tento dům, postavený v roce cca 1976, je ideálním místem pro rodinné bydlení s možností přizpůsobit si interiér podle svých představ.

Dům je udržovaný, ale pro maximální komfort by bylo vhodné provést rekonstrukci dle vlastních představ. V přízemí vás přivítá prostorná hala s krbem, ze které se vchází na balkon a z něho na zahradu. Z haly vstupujete také do pracovny z prostorné chodby se vstupuje do šatny, na toaletu, garáže a do sklepa.
V prvním patře se nachází světlý obývací pokoj s dalším balkonem, ze kterého je nádherný výhled do zahrady a na historický Broumovský klášter. Dále zde najdete kuchyni s komorou, ložnici, pokoj, samostatnou toaletu a koupelnu.

Dům je kompletně podsklepený a nabízí spoustu úložného prostoru, včetně dílny, prádelny, skladovacích místností a kotelny. Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem, ale je zde také možnost topit kotlem na tuhá paliva. Doporučujeme využít program kotlíkové dotace pro modernizaci kotle.

Na pozemku o rozloze 470 m2 se nachází bazén, který je ideální pro letní osvěžení. K dispozici je garáž pro jedno auto a další parkovací místo před garáží.

Lokalita tohoto domu je opravdu výjimečná – pouhých 5 minut jízdy autem se nachází gymnázium, mateřská škola a potraviny. Pro milovníky pohybu a přírody je Broumov ideální místo. Nabízí širokou škálu aktivit, od turistiky ,cyklovýletů až po vodní sporty.

Dům je okamžitě k nastěhování a nabízí skvělou příležitost vytvořit si útulný domov v jedinečné lokalitě. V případě zájmu Vám ráda pomohu s výhodným financováním.
Offer ID62682
Last updated04.10.2024
Price2 990 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size5 rooms and more
House typeWith floors
ConditionGood condition
Construction typeBrick
Number of floors1
Usable area174m2
Land area530m2
Garden area470m2
Move-in date31.07.2024
GarageYes
ParkingYes
CellarYes
BalconyYes
TerraceNo
LoggiaNo
PoolYes
Water sourceRemote source
HeatingLocal electric
Waste managementPublic sewage
Year of construction1976
Year of reconstruction2022
Building typeTerraced
Building surroundingsResidential
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties