Family house for sale, 252m2, 652m2 of land

Bohumila Hájka, Králův Dvůr - Popovice

8 500 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme k prodeji 2–3generační rodinný dům k rekonstrukci v klidné lokalitě Popovice, obec Králův Dvůr, jen pár minut od Prahy i Plzně.
Tento prostorný dům je ideální pro velké rodiny hledající klidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň s výbornou dostupností do hlavního města. Dům je rovněž vhodný pro investory, kteří mohou pronajmout 2–3 samostatné jednotky. Sklep, který je pod celým domem a zčásti nad úrovní terénu, lze upravit na další obytnou jednotku. První nadzemní patro je v původním stavu a bylo obýváno starší generací, zatímco druhé patro, zrekonstruované v roce 2007, slouží druhé generaci. V podkroví lze ještě rozšířit obytnou plochu přidáním další místnosti.

Dům je obyvatelný, fotografie však ukazují budoucí stav. Prodáváme vyklizený, nyní zde stále bydlí rodina.
Je nutné minimálně vymalování a pro budoucí stav větší rekonstrukce sklepu a podkroví a menší rekonstrukce interiéru prvního a druhého nadzemního patra.

Výhody nemovitosti a okolí:

Lokalita - Dům stojí v klidné ulici, což je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají únik od městského ruchu.

Blízkost přírody - Okolí Berouna je proslulé nádhernými přírodními scenériemi. V nedaleké CHKO Český kras si můžete užít procházky, cyklovýlety a další volnočasové aktivity.

Sportovní vyžití - V okolí je mnoho sportovních možností, včetně Golf Clubu Beroun, plaveckého bazénu a několika sportovních center.

Občanská vybavenost - V blízkém Králově Dvoře a Berouně najdete kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů a zdravotnických zařízení. Město nabízí i kulturní vyžití, restaurace a kavárny.

Výborná dopravní dostupnost - Dálnice D5 zajišťuje snadný dojezd do 20 minut do Prahy i Plzně(25 minut).
Autobus staví pár kroků od domu a doveze vás jak do Králova Dvora, Berouna, tak s přestupem i do Prahy, do Hořovic nebo do Plzně.

Vlakové spojení - Vlaková zastávka je pouhých 200 metrů od domu (3 minuty chůze), což zajišťuje rychlé spojení do okolních měst pro každodenní dojíždění nebo víkendové výlety.

Škola a školka - V okruhu 3–10 minut autem nebo autobusem je několik kvalitních základních škol a školek, což ocení především rodiny s dětmi.

Klidná lokalita plná zeleně: Dům je obklopen zelení, což poskytuje příjemné prostředí pro relaxaci a volnočasové aktivity. V blízkosti najdete dětské hřiště. Přímo v Popovicích se pořádají různé kulturní akce. Možnost bruslení a bobování v zimě. Je zde známá Koukolova Hora, kde se nachází jeskyně a kaple sv. Blažeje. A mnoho dalších volnočasových aktivit vám bude dělat radost v okolí tohoto domu.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě s makléřem a na naši lince, která je vám k dipozici nepřetržitě.
Offer ID63365
Last updated27.09.2024
Price8 500 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size5 rooms and more
House typeWith floors
ConditionGood condition
Construction typeBrick
FurnishedNo
Number of floors3
Usable area252m2
Land area652m2
Cellar area89m2
Year of acceptance1980
Move-in date01.10.2024
GarageYes
ParkingYes
CellarYes
BalconyNo
TerraceYes
LoggiaNo
PoolNo
Electricity230V
TelecomOther, Internet, Telephone
Year of construction1980
Year of reconstruction2007
Building typeDetached
Building surroundingsResidential
Number of parking spaces2
Garrets (attic spaces)No
TransportPublic transport, Road, Highway, Train
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Radlická 751/113e, Praha 5, 15800

view all agency properties